Extra stämma 9 november på Musikens hus

Balkonger och fyllnadsval

utsikt balkong

2017 beslutade stämman att utreda balkonger i Betel. En arbetsgrupp har arbetat på och styrelsen har tagit fram ett beslutsunderlag som dock inte har kunnat behandlas på någon stämma på grund av pandemin. Beslut om huruvida vi ska gå vidare och söka bygglov för balkonger är ett stort beslut och styrelsen har ansett att vi behöver mötas fysiskt för att behandla frågan.

Nu tror vi äntligen att det blir av. För säkerhets skull har vi bokat en större lokal (Musikens hus) för ett så virussäkert möte som möjligt. Kan eller vill du inte delta på plats går det bra att använda fullmakt precis som vanligt.

Då en av ledamöterna i styrelsen kommer att flytta och därför avgår vill vi också passa på att göra ett fyllnadsval på stämman.

Eventuellt kommer även solceller, kanske som informationspunkt, att behandlas.

Kallelse och mer information kommer att gå ut i vanlig ordning men boka gärna in datumet redan nu – alltså 9 november kl 19:00 på Musikens hus!

Här kan du läsa om balkonger i Betel och ta del av ritningar, antikvarisk undersökning och det beslutsunderlag som styrelsen planerar att lägga fram för stämman!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.