Gästlägenhet

Väntar du besök och vill hyra Betels gästlägenhet? Här kan du som medlem i brf Betel boka gästlägenheten. OBS! För att bokningen ska gå igenom måste du som Betelbor skapa ett konto på bokningssidan.

Den ligger i uppgång 25I och bokas via e-post till info@brfbetel.se eller genom att ringa till Betels expedition: Telefon: 031-12 86 14. Om du ringer utanför expeditionens telefontid, tala in ett meddelande på telefonsvararen så får du ett besked om huruvida lägenheten är ledig eller ej.

  • Nyckeln får du tag på så här:
    I första hand genom att du kontaktar Ulrika på telefontiden vardagar 9:00-9:30 den dag det gäller, Ulrika lägger då nyckel i din brevlåda.
  • I andra hand (i undantagsfall) kontaktar du någon i styrelsen. Det är du själv som ansvarar för att du får tag i nyckel på ovanstående sätt.

Lägenheten kostar 150 kr/natt och du sätter in pengarna på pg 13 06 23 – 2

Du får tillgång till lägenheten från kl 14.00 samma dag du bokat och du lämnar den senast samma tid den dag du lämnar lägenheten. Då ska lägenheten vara helt städad och redo för nästa gäst!

Regler för bokning är följande: Du får boka tidigast 6 månader innan bokningsdatum och du får också boka max två tillfällen framöver.