Vilken tur att vi bor i Betel…

… när vi har en ett och etthalvtåring som bara älskar Mumin! Varje gång vi kommer från tvättstugan eller från övre gården så säger hon: – Hus! – Mumin! och blir överlycklig! I hennes värld är det nog självklart att ha en del av Mumindalen hemma på gården…

I övrigt är det väldigt bra gårdar vi har, med soliga sittplatser, vackra rabatter och fina lekytor. Jag har förresten blivit kontaktad av tidningen Uppdraget som går ut till alla förtroendevalda inom HSB just för att vi har en barnvänlig gård, de vill skriva om varför barnfamiljer trivs så bra här!

I övrigt arbetar styrelsen med 2011 års årsredovisning och budgetförslag. Datum för containerdag och utplacering av utemöbler är på väg att bokas in. Sopning av gårdarna ligger inom räckhåll och i alla fall jag börjar hoppas att det är färdigsnöat för i år.

Jag vill återigen påminna om brf Betels brandskyddsåtgärder. Det kommer in en del klagomål på att det fortfarande står saker på vindar och i trapphus. Detta är inte okej och det är viktigt att vi tar ett gemensamt ansvar för att hålla dessa ytor fria från föremål. Kom in till mig på expeditionen om du undrar varför!

Trevlig vecka!

önskar Anna

ps! Nästa vecka är expeditionen stängd och jag är svår att få tag på. Kontakta någon i styrelsen om du undrar något, eller så får du vänta på svar ett par dagar!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.