Vi vill uppdatera oftare

Med all rätt har vi fått in påpekanden om att det uppdateras dåligt här. Det kommer att bli bättring på det. Anledningen har varit nya roller i styrelsen och att livet, för ett par av ledamöterna, kommit emellan som det gör ibland. Dessutom kan vi gratulera Eva-Lotta Blom till doktorsexamen då hon lade fram sin avhandling i september och då var det svårt hinna komma in i uppgiften. Eva-Lotta kommer nu att vara informationsansvarig.

Det roliga med påpekandena om att vi inte uppdaterar är att vi förstår att det jobb som det är att lägga in här uppskattas.

Jag vill också passa på att berätta att styrelsen bytte ordförande efter stämman i september. Jag tog över efter Sebastian Wendels. Sebastian finns dock kvar i styrelsen som ledamot och detta är vi väldigt glada över. En annan förändring är förstås att vi kunde välkomna Andreas Haggärde in i styrelsen och han valdes omgående till sekreterare.

Jag lägger upp en bild på mig så ni vet vem jag är. Några kanske känner igen mig då jag i år bott i samma lägenhet 25 år. / Ingrid Bexell Hultén, 29C.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.