Varannandagsväder och information

 

Nytt väder varje dag! Kul med lite omväxling och bra för träd och blommor.

När det gäller informationsvägar är det något som styrelsen ofta tar upp under sina möten. De beslutade på senaste mötet att ge mig i uppdrag att skriva lite om vad som händer i föreningen varje måndag.

Det händer stort och smått i föreningen varje dag. Det senaste har en lekstuga på övre gården börjat ta form! Extra roligt eftersom föreningen beslutade dett på stämman 2013. Efter en lång demokratisk process där det först kom in en motion från småbarnsföräldrarna på övre gården, som godtogs på stämman, som därefter togs fram en modell över som jag fotade och lade upp bilder i tvättstugan för påsyn, därefter tog styrelsen in ett antal offerter och nu äntligen är vi här. Lekstugan kommer att firas och invigas med saft någon gång i början av juni.

En lite tråkigare sak är att tallen på övre gården har börjat välta lite, så det har blivit en rotvälta mitt i tallen. När arboristen kommer för att beskära fruktträden senare så kommer jag att rådfråga henne om vad som är bäst att göra.

När vi är inne på övre gården så har vi i hörnet utanför 29 A, B och C fått klagomål på att en spaljé blivit för hög, så den har vi tagit ned en bit.

I övrigt är vindsbygget på 29:an i full gång!

På nedre gården förbereder vi inför etapp 3 och 4 när det gäller vindsuppbyggnaden, så vi kommer att behöva flytta på stocken som barnen leker häst och rymdraket på en bit för att få plats med en container. Vi kommer samtidigt passa på att byta sand i sandlådan på nedre gården eftersom katterna bajsar så mycket just i sandlådan. Vi småbarnsföräldrar är besvärade över detta, så har någon ett bra tips på hur man håller katterna borta vore det toppen.

I övrigt är det ganska lugnt i föreningen, vi tar in offerter för att renovera ett nytt cykelförråd, klipper gräs, bokar gästlägenheten och betalar fakturor som varje vecka.

Nu hör jag åskan på håll och klockan är sju, jag tror jag springer hem innan regnet!

Allt gott,

Anna

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.