Rabatt?

 

 

 

 

 

 

 

 

Så har jag också fallit till föga… En god granne och jag delar på en rabatt, vi har en ganska blygsam idé om vad vi ska göra. Kanske är rabatten lite en ursäkt för att få hänga på gården och prata lite. Örter är det som jag känner mest för. Min granne är nog den som står för kunskaperna. Jag gissar att alla har ett eget skäl till varför ni odlar, rensar eller påtar. Det finns många gröna fingrar i föreningen och är en anledning till varför det är så vackert på gårdarna! Trädgårdsgruppens gröna fingrar inte minst.

Styrelsen har uppdaterat vem som har vilken rabatt i föreningen och har nog en ganska god koll på var ni odlar. Men kanske du inte är säker på om du har kvar din rabatt eller om det finns plats för dig? Kom i så fall in till mig på expeditionen så ska vi lösa det.

Ni som har rabatter kommer i alla fall få en förfrågan efter sommaren om e-postadresser så kommer vi att skapa en e-postlista för att fortsätta ha koll på vilka ni är, vad för växter ni helst odlar och för att lättast kunna skicka ut tips och datum för händelser.

Kanske du går sysslolös och uttråkad i sommar? Ta ett tag på vår kära kullerstensgångar i så fall! De behövs ständigt rensas och om inte annat så håll fint utanför din rabatt!

Trevlig sommar!

Anna

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.