Nya låsningstider

Hej alla Betelbor!

Nu inför vi på prov förlängda låstider för våra entréportar. Dörrarna kommer vara låsta mellan 20.00-07.00 från och med 16 november fram till 1 mars. Vi gör detta med anledning av den senaste tidens inbrott i föreningens cykelförråd och enstaka inbrottsförsök i våra källarnedgångar och vindsuppgångar. Drabbade cykelförråd har förstärkts med metallbeslag. Men det är fortsatt viktigt att stänga samtliga dörrar och förråd ordentligt efter sig och polisanmäla/informera polisen när brott misstänks/pågår! Uppmärksamma och omtänksamma grannar, som vi har gott om i Betel, är ett fint motmedel mot brott och otrygghet.

Vi kan också nämna att vi inte känner till ett enda lägenhetsinbrott i föreningen de senaste fem åren. Saknar du titthål i din ytterdörr kan du ta kontakt med vår fastighetsskötare Ulrika så kan hon hjälpa med monteringen. Du som boende ansvarar själv för lås och beslag till din ytterdörr. För din säkerhet vi vill även påminna om att inte låsa 7-tillhållarlåset (över/underlåset i din ytterdörr) när du är hemma på grund av försvårad åtkomst för räddningstjänsten. Apropå brandsäkerhet uppmanar vi även alla att kontrollera brandvarnaren därhemma, saknar du brandvarnare finns det att hämta ut på expeditionen (öppettider 18-19 måndagar).

Vi vill betona att styrelsen tar på allvar att det finns en oro kring stölder och inbrottsförsök och följer utvecklingen.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.