Det här med information…

…hur svårt kan det vara?

Ni tycker säkert att vi sätter upp för många lappar och för otrevliga lappar och fula lappar osv osv. Men då vill jag att ni tänker efter, vi är tvungna att informera ca 200 lägenheter med minst 400 boende. Då kan man inte vara otydlig eller linda in information! Det gäller att alla förstår och tar till sig det vi meddelar. Hur gör man det på bästa sätt? Vi försöker att pedagogiskt variera färg så att ni ska haja till. Jag använder bilder för att ni ska kolla vad det handlar om eller så sätter vi upp infon på olika ställen. När det är skarpt läge så kanske på entrédörren. När det är något allmänt på anslagstavlorna. När det är något alla måste känna till så springer någon runt och lägger lappar i 200 dörrar…

Så det finns nästan alltid en anledning till ordval på mina lappar. Aldrig för att såra någon eller göra någon illa till mods utan helt enkelt för att situationen kräver det!

Men alltså, behöver man egentligen informera om att ni inte ska gå i betongen?!! Eller i varm asfalt??! Det borde säga sig självt. Jag är lite besviken som ni märker, det har varit ett ganska tungrott arbete med terrassen. Det har varit nödvändigt att göra av säkerhetsskäl. Men det har dragit ut på tiden och kostar ganska mycket mer än väntat eftersom de har varit tvungna att göra om en del av gjutningarna som folk har gått i. Det känns både pinsamt och tråkigt. Och kanske respektlöst mot deras hantverk. Nåja nu är det snart klart i alla fall!

I övrigt är allt ganska lugnt! Det var en trevlig after work i fredags har jag hört från flera håll!

Vi ses!

Anna

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.