Ställningar på 29:an

Vi hade vissa förhoppningar om att ställningarna på 29:an skulle kunna tas ned den här veckan. Tyvärr blir det inte så utan det som står på anslagen i trappuppgångarna gäller tills vidare. Vi vet att det är jobbigt.

Styrelsen tog på styrelsemötet upp stölder, incidenter med obehöriga i trapphusen och springet på ställningarna. Vi har noterat det blivit bättre med stängandet av ytterdörrar och att polisen verkar ha fått tips för de har synts här.

Vi hoppas att vi när vi fäster gemensam uppmärksamhet på detta, med nya dörrar till de särskilt drabbade cykelförråden (men vi måste även fortsättningsvis hjälpas åt att se till att dessa dörrar blir ORDENTLIGT STÄNGDA hur nya de och låsen än är) och att de flesta som varit i väg på sommarställen och semestrar nu är tillbaka – att tryggheten åter ökar. (Förlåt den långa meningen)

Jag är också väldigt glad över att ha alerta, kloka och rådiga grannar som reagerar när våra möbler får fötter och uppmärksammar när någon beter sig på ett sätt så att man kan ana att uppsåtet inte är gott.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.