Rapport från styrelsemöte mars

HSB Brf Betel Göteborg

Rapport från styrelsemöte mars 2019

Här kommer en kort rapport från brf Betels styrelsemöte.

Ventilation
I vissa lägenheter är inomhusklimatet dåligt. Detta beror ofta på att självdragsventiler inte är öppna. I varje rum, utom hallen, skall det finnas en självdragsventil. Dessa får inte byggas över. Vi avser att genomföra en obligatorisk ventilationskontroll (OVK). För att få den godkänd ska samtliga ventiler i våra hus vara framtagna. Om du behöver hjälp med att lokalisera eller öppna din självdragsventil kontakta fastighetsskötaren.

Det är inte heller tillåtet att en fläkt inkopplad på självdragskanaler då det påverkar ventilationen för alla boende i trappuppgången.

Utsändning av TV kanaler i analogt format
Styrelsen har beslutat att inte köpa in ny utrustning för att skicka ut TV-kanaler analogt i Betel. Resultatet från sammanställningen av TV-enkäten indikerade också att detta var åsikten hos de flesta boende i Betel. Vi hoppas att vi med nuvarande utrustning ska kunna ta emot ett basutbud i denna utrustning ytterligare en tid.

El
Elprojektet är nu igång och kablarna in till fastigheterna samt elcentralerna håller på att bytas ut.
Då det i perioder är flera personer här och arbetar med elprojektet har styrelsen beviljat de som arbetar med elprojektet att tillfälligt parkering på 25ans gård.
I samband med elprojektet kommer vi även installera laddstolpar på 3 parkeringsplatser.  Dessa laddplatser kommer bli bokningsbara på timbasis för de boende i Betel som har elbil.

Förträdgårdar
Betels förträdgårdar mot Paradisgatan kommer renoveras under våren 2019. Nya murar skall gjutas vilket innebär ett ganska omfattande arbete.

Vårens datum
Betels årsstämma 2019 hålls måndagen 6 maj 2019. Motioner skall vara inlämnade och undertecknade med namn och lägenhetsnummer senast den 31 mars.
Den 31 mars kl 11.00 hjälps vi åt att bära ut våra trädgårdsmöbler.
Trädgårdsdag 14 april kl. 11.00.
Den 3-5 maj kommer det stå en container mellan gårdarna för grovsopor.

Vid pennan

Andreas Haggärde, sekreterare i brf Betel

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.