Extra stämma 9/11 kl 19:00 på Musikens hus

Balkonger och fyllnadsval

utsikt balkong

Den 9 november kl 19 samlas vi på Musikens hus, Djurgårdsgatan 13 för extra föreningsstämma där balkonger, fyllnadsval och solceller kommer att behandlas.

2017 beslutade stämman att utreda balkonger i Betel. En arbetsgrupp har arbetat på och styrelsen har tagit fram ett beslutsunderlag som dock inte har kunnat behandlas på någon stämma på grund av pandemin. Beslut om huruvida vi ska gå vidare och söka bygglov för balkonger är ett stort beslut och styrelsen har ansett att vi behöver mötas fysiskt för att behandla frågan.

Nu tror vi äntligen att det blir av. För säkerhets skull har vi bokat en större lokal (Musikens hus) för ett så virussäkert möte som möjligt. Kan eller vill du inte delta på plats går det bra att använda fullmakt precis som vanligt. Det kommer inte att gå att delta digitalt på mötet.

Då en av ledamöterna i styrelsen kommer att flytta och därför avgår vill vi också passa på att göra ett fyllnadsval på stämman.

Solceller kommer att vara en informationspunkt, alltså inga beslut kommer att fattas i frågan på denna stämma.

Kallelse och mer information finns på anslagstavlor och kommer också att delas ut i alla brevlådor.

För att kunna beräkna fika behöver vi denna gång ta in anmälningar. Anmäl hos förtroendeman på expeditionstid eller med en lapp i brevlådan, eller maila din anmälan här.

Ange i anmälan om du har svårt att själv ta dig till lokalen och behöver hjälp med skjuts!

Här kan du läsa om balkonger i Betel och ta del av ritningar, antikvarisk undersökning och det beslutsunderlag som styrelsen planerar att lägga fram för stämman!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.