En regnig måndag…

…brukar det vara lugnt på expeditionen! Så har du en känslig fråga, ta ett paraply och kom ned på expen så får du prata mer ostört. Andra måndagar kan det vara världens rusning och kö till och med!

Idag har några av oss fått en utbildning i hemsideteknik, så vi kan vara med och uppdatera och förbättra sidan. Tanken är att du ska kunna hitta all information här förstås. Tyvärr har jag märkt att en del har slutat komma in på expeditionen med frågor, eftersom de får infon här istället. Det är helt okej att hälsa på ändå, det är kul att se er ibland!

Containerdagen gick bra, vi fick beröm för det fina systemet för återvinning av miljöfarligt avfall – Ulrikas förtjänst förstås!

Det är en ny avis på gång, späckad med information och bilder från 80årskalaset, missa inte den! Ett helt nytt informationshäfte kommer också på lådan kan jag avslöja… ”Bo i Betel”  heter det och där kan du hitta allt om hur vi bor här.

Annars är det ganska lugnt, arbetet med 27:ans terrass är igång, det visade sig att när asfalten lades någon gång på 80-talet tror vi, så lades inget tätt ytskikt ned mot betongen så asfalten har blivit fuktig och gjort att betongen har vittrat sönder sakta men säkert. Detta blir ändring på och det kommer en helt ny yta som betongen kommer att må mycket bättre av!

Nu med höststormar och regn och rusk kan det vara bra att tänka på att vara rädd om fönster och dörrar. Portdörrarna kan inte stå öppna så här års, vi förlorar massor i värmekostnader samt att vi behöver reparera dörrarna alldeles för ofta. Så ser ni öppna portdörrar  – stäng dem!

Vi hörs!

Anna

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.