CYKLAR OCH BARNVAGNAR

Betel har en lång lista med boende på kö till cykelförråd. Styrelsen kommer under våren att göra ytterligare en inventering av cyklarna i förråden och på gårdarna. I förråden gäller “en cykel per nyckel”, dvs har du fått nyckel till ett förråd får du ställa en cykel där. Du som har nyckel till förråd måste hämta en tagg på expeditionen som du ska hänga på din cykel. Detta för att underlätta så att fler boende får cykelplats i förråden. I barnvagnsförråden är det ont om plats så vi ber dig som har gamla vagnar du inte använder att flytta dem till egna förråd eller skänka bort. Det är ständigt nya Betel-bebisar på ingång!

På gårdarna är det svårt att rensa bort gamla cyklar eftersom vi inte vet vilka som hör hemma här på Betel. Därför har vi tagit fram en rosa tagg som vi ber er hämta på expeditionen och fästa på er cykel. Vi har haft en hel del herrelösa cyklar på gårdarna som tar onödig plats i cykelställen.

Din cykel/barnvagn bör vara uppmärkt med tagg senast den 31 mars!

Från och med den 31 mars kommer vi att börja samla in cyklar/barnvagnar utan tagg, förvara dem 3 månader och därefter skänka bort de cyklar/barnvagnar som ingen gjort anspråk på.

Insamlade samt skänkta cyklar hämtas gratis av en firma som gör i ordning dem och säljer dem vidare.

Vid frågor kontakta expeditionen!

/Styrelsen brf Betel

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.